4 Haziran 2026 Perşembe
Güvenlik21 04 202618:461 dk okuma1 okunma

Emine Erdoğan, Çocukların Dijital Ortamda Korunması Toplantısına İlişkin Açıklamada Bulundu

Emine Erdoğan, çocukların dijital ortamda korunması için düzenlenen uluslararası toplantıya katıldı ve olumlu sonuçlar diledi.

Emine Erdoğan, Çocukların Dijital Ortamda Korunması Toplantısına İlişkin Açıklamada Bulundu

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, çocukların dijital ortamda korunmasına yönelik düzenlenen uluslararası toplantı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Çocukların dijital ortamlarda korunmasına ilişkin uluslararası politika ve uygulama paylaşımı programına katılmaktan mutluluk duydum" ifadelerini kullandı.

Toplantının Amacı ve Katılımcılar

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ev sahipliğinde UNICEF ve Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Çocuklara Yönelik Şiddet Özel Temsilciliği iş birliğiyle düzenlenen programda, çocukların korunması ve güçlendirilmesine yönelik bütüncül politikalar, iyi uygulama örnekleri ve uluslararası iş birliği imkanları ele alındı.

Emine Erdoğan'ın Temennileri

Emine Erdoğan, toplantının çocuklar adına faydalı sonuçlar doğurmasını dileyerek, "Bu bütüncül politikaların ve iş birliği imkanlarının değerlendirilmesi, çocuklarımız için hayırlı sonuçlar getirsin" dedi.

Paylaş:
Serkan Demir

Serkan Demir

Haber Editörü

Deneyimli haber editörü ve yazar.