Düzce’de Evinde Yüzlerce Kenevir Bitkisi Bulunan Şüpheli Gözaltına Alındı
Düzce'de evinde 225 kenevir bitkisi ve çeşitli uyuşturucular bulunan şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda uyuşturucu ticaretine ait malzemeler de ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı kenevir ekimi ve uyuşturucu ticaretine yönelik teknik takibi tamamladı. Azmimilli Mahallesi’nde bir şahsın evinde uyuşturucu üretildiği ihbarı üzerine operasyon düzenlendi.
Evde Çok Sayıda Uyuşturucu ve Ekipman Ele Geçirildi
Yapılan detaylı aramalarda, saksılar içinde 225 kök kenevir bitkisi, 247 gram kubar esrar, 9 gram kokain, 1 gram skunk ve 6 adet uyuşturucu hap bulundu. Ayrıca uyuşturucu ticaretinde kullanılan 1 adet hassas terazi ile 3 adet kullanım aparatı da ele geçirildi.
Şüpheli Üç Ayrı Suçtan Gözaltında
Operasyonda yakalanan şüpheli kişi, "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti", "Yasadışı Ekim" ve "Uyuşturucu Madde Kullanma ve Bulundurma" suçlamalarıyla gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgusunun ardından adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor.
Jandarmadan Kararlılık Mesajı
Düzce İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadeleyi mahalle mahalle kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti. Benzer şekilde, uyuşturucuya karşı hava, kara, deniz ve sınırda düzenlenen operasyonlar da bu kararlılığın göstergesidir.
Serkan Demir
Haber Editörü
Deneyimli haber editörü ve yazar.