İstanbul'dan Sakarya'ya Otobüsle Uyuşturucu Sevkiyatı Polisi Yakayı Ele Verdi
İstanbul'dan Sakarya'ya otobüsle uyuşturucu sevkiyatı polis operasyonuyla engellendi. 489 gram kokain ve hassas terazi ele geçirildi.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu sevkiyatını engellemek amacıyla yürüttükleri istihbari çalışmalar sonucu önemli bir gelişme kaydetti. İstanbul'dan alınan uyuşturucunun, yolcu otobüsüyle Sakarya güzergahı üzerinden taşınacağı belirlendi.
Otobüs Terminalinde Operasyon
Bu bilgi doğrultusunda polis ekipleri, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde önlem aldı. Belirlenen otobüse yönelik düzenlenen operasyonda A.B. (35), B.B. (32) ve C.B. (35) isimli şüpheliler terminalde yakalandı.
Uyuşturucu ve Terazi Ele Geçirildi
Şüphelilerin üzeri ve eşyalarında yapılan detaylı aramada, piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış toplam 489 gram kokain ile uyuşturucu tartımında kullanılan bir hassas terazi bulundu.
Adli Süreç ve Tutuklamalar
Emniyetteki sorgularının ardından şüpheliler Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. B.B., ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, A.B. ve C.B. "uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlamasıyla tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi".
Serkan Demir
Haber Editörü
Deneyimli haber editörü ve yazar.