Bayramda Kars'ta 2 Bin 284 Güvenlik Personeli Görev Alacak
Kars'ta Ramazan Bayramı'nda 2 bin 284 güvenlik personeli görev yapacak. Trafik denetimleri sıkılaştırılarak vatandaşların güvenliği sağlanacak.

Kars Valisi Ziya Polat, Ramazan Bayramı süresince kentte emniyet ve jandarma kuvvetlerinden oluşan toplam 2 bin 284 personelin görev yapacağını açıkladı.
Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen bayram tedbirleri değerlendirme toplantısında konuşan Vali Polat, vatandaşların bayramda huzurlu ve güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri için tüm önlemlerin alındığını belirtti.
Bayramda Trafik ve Güvenlik Tedbirleri
Okulların tatil olmasıyla birlikte bayram tatilinin birleşmesi sebebiyle yollarda artacak yoğunluğa karşı tüm birimlerin hazır bulunduğunu ifade eden Polat, "Emniyet ve jandarma personelimizden oluşan 2 bin 284 kişi bu süreçte görev başında olacak. Trafik denetimleri sıkılaştırılacak ancak temel amaç ceza kesmek değil, vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde ailelerine kavuşmalarını sağlamak ve bayram sevincini birlikte paylaşmaktır." dedi.
Saha Ekipleri ve Destek Birimleri
Vali Polat, otogardan kavşaklara kadar tüm kritik noktalarda ekiplerin aktif olacağını vurgulayarak, "Jandarma 97 araç ve 1666 personelle, emniyet ise günlük 91 araç ve 618 personelle görev yapacak. Ayrıca 112 Acil Çağrı Merkezi, AFAD, UMKE, İl Özel İdaresi, Aras EDAŞ ve Türk Telekom ekiplerimiz de bayram boyunca vatandaşlarımızın hizmetinde olacak." diye konuştu.
Vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden iletebileceklerini hatırlatan Polat, Ramazan Bayramı vesilesiyle tüm hemşerilerine ve İslam aleminin bayramını tebrik etti.
Toplantıya Katılan Yetkililer
Toplantıya İl Emniyet Müdürü Murat Abdullah Tombul ve İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Mutlu Genç de katıldı.
Serkan Demir
Haber Editörü
Deneyimli haber editörü ve yazar.